Ismerkedjen meg az Autentik Csoporttal!

Az Autentik Csoport családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét 1993-ban. 30 éve foglalkozunk új és használt autók értékesítésével, szervizelésével. Napjainkban már két megye öt városában: Sopronban, Mosonmagyaróváron, Csornán, Győrben és Tatabányán vagyunk jelen, négy különböző márkát forgalmazunk.
 
A cégcsoport első autószalonját 1993-ban nyitotta meg Mosonmagyaróváron, de akkor még senki nem gondolta, hogy két és fél évtized alatt egész Nyugat–Magyarországot behálózzuk szolgáltatásainkkal.
1995-ben Csornán, majd 2000-ben Tatabányán létesítettük új kereskedéseinket.
Cégcsoportunk 2008. november 6-án avatta fel az új győri autószalonját, amely 1300 négyzetméteres bemutatóteremmel és 1100 négyzetméteres szervizzel áll a vevőink és partnereink rendelkezésére.
Vállalkozásunk 2008 novemberében vezette be a KIA márkát, illetve Mercedes- Benz prémiumkategóriás modelljeit.
A 2010-es év újabb lépés cégünk életében, Sopron városában nyitotta meg kapuit a cégcsoport következő autószalonja, amely helyet ad Opel, KIA és Mercedes- Benz gépkocsiknak, illetve Citroën márkaszerviznek.
2013 januárja egy újabb mérföldkő a győri márkakereskedésünk életében: megkezdődött a Volvo márka forgalmazása és szervizelése.
Cégcsoportunk telephelyein 50 gépjármű egyidejű javítására alkalmas szerviz-, és 20 karosszériafényező álláshely áll ügyfeleink rendelkezésére.
2014-ben cégcsoportunk kibővült egy teljes körű flottakezelési szolgáltatással, melynek legfőbb előnye, hogy az ügyfelekről gépkocsi üzemeltetési terhet vesz le.
Az elkövetkező években is az innováció és a vásárlók fogyasztási igényeinek pontos kielégítése lesz a fő motivációnk. A kiszámíthatóság, a folyamatos fejlődés és a megbízható szakemberek jelentik a kulcsát sikeres vállalkozásunknak

Partnereink