OPEL FILOZÓFIA.

A világunk állandóan változik. Akármerre tekintünk, új technológiákkal és áttörést jelentő fejlesztésekkel találkozunk, melyek megváltoztatják az életünket. Az Opelnél arra törekszünk, hogy ezekből az innovációkból mindenki részesülhessen. Munkánk során folyamatosan azt tartjuk szem előtt, hogy az új technológiák a lehető legtöbb ember számára elérhetőek legyenek, ne csak keveseknek - ez a cél mélyen gyökerezik márkánkban. Mindig azon dolgoztunk, hogy a legújabb technológiákat elsőként tegyük elérhetővé a szélesebb közönségnek. Mert az innováció akkor teheti jobbá a világot, ha mindenki számára elérhető.

Az Opel Európa egyik legnagyobb autógyártója. Adam Opel alapította 1862-ben, a németországi Rüsselsheimben. Az Opel (brit testvérmárkájával, a Vauxhall-lal együtt) több, mint egymillió járművet értékesít évente, mely alapján 2014-ben Európa harmadik legnagyobb személyautó-márkája lett. Jelenleg is zajlik az Opel történetének legnagyobb modelloffenzívája - a vállalat 2018-ig 27 új modellt és 17 új motort mutat be. Az Opel olyan modellekkel tette le névjegyét egészen új szegmensekben, mint a kompakt Mokka X SUV, a kis Adam stílusautó, vagy az elegáns Cascada kabrió.

A rüsselsheimi központ mellett a vállalat 10 üzemmel, valamint 4 feljesztési és tesztközponttal rendelkezik Európában, melyekben összesen 34 500 embernek ad munkát. Az Opel és a Vauxhall márkák a világ több, mint 50 országában vannak jelen, ahol 2014-ben összesen 1 095 000 járművet értékesítettek.

Forrás: www.opel.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön akcióinkról!

Partnereink