"Szeretnénk elősegíteni a fenntartható jövőt és példát mutatni más vállalatoknak"

A cégcsoport ambiciózus terve, hogy teljesen elektromosra cseréli céges autó flottáját, napelemeket telepít a cégcsoport összes telephelyére és DC töltőkkel bővíti a vállalati struktúrát. Az " Elektromost vagy semmit " névre hallgató kezdeményezés részeként a vállalat szilárd elkötelezettséget vállal a fenntarthatóság és környezetvédelem iránt.

„A napelemek elhelyezése már megtörtént, a DC töltők kiépítése pedig majdnem a kész fázisba ért. Az elektromos autókra történő átállás nem csak egy vállalati döntés, hanem egy környezetvédelmi küldetés is számunkra. Szeretnénk elősegíteni a fenntartható jövőt és példát mutatni más vállalatoknak" 

A napelemek segítségével megújuló energiaforrásokat hasznosítunk, csökkentve ezzel a fosszilis energiahordozók felhasználását és a szén-dioxid kibocsátást. Emellett a DC töltők telepítése lehetővé teszi az elektromos járművek gyorsabb és hatékonyabb töltését, elősegítve ezzel az elektromobilitás elterjedését és a szén-dioxid kibocsátás további csökkentését.

Az elektromos autók bevezetése több előnnyel jár a vállalat és a munkatársak számára is. Nulla károsanyag-kibocsátásuk révén a céges autók hozzájárulnak a környezet védelméhez. Emellett az elektromos járművek alacsonyabb üzemeltetési költségekkel járnak, és számos adókedvezményt kínálnak, amelyek hosszú távon pénzügyi előnyöket teremthetnek a vállalat számára.
Az új elektromos autók nemcsak a vállalati imázst erősítik, hanem a munkatársak számára is kényelmes és modern mobilitást biztosítanak. A elektromos járművek kényelmes utazási élményt nyújtanak, miközben segítik a kollégákat a környezettudatosabb életmód kialakításában.

Az " Elektromost vagy semmit " kezdeményezés részeként az Autentik Csoport részletes tervvel rendelkezik az autócsere ütemezéséről, a munkatársak felkészítéséről és a fenntartható fejlődés folytatásáról.


Partnereink