LADA Hungary

A LADA Hungary 2015-ben alakult, alapítói nagy múltú 1989-ben alapított, akkor még Duna Interservice Kft., ma Duna Autó Zrt. néven ismert autóipari vállalat tulajdonosai.
A tulajdonosok éppen egy alacsony ár fekvésű márkát kerestek, amit beilleszthetnek az egyébként komoly paraméterekkel rendelkező palettájukba. Ekkor hallottak a LADA tervezett visszatéréséről és úgy döntöttek, belevágnak. Ennek eredményeként 2015. július 1-én aláírták az orosz AVTOVAZ-zal a szándéknyilatkozatot és még abban az évben, decemberben ismét megkezdődött Magyarországon a LADA márka forgalmazása.
A LADA Hungary célja, hogy kiszolgálhassa azt a vásárlóréteget, akik megbízható, strapabíró és megfizethető autókat keresnek.

A Ladáról

A LADA márkanévhez mindenkinek fűződik egy kedves élménye. Egy-egy családi kirándulás alkalmával gyerekként ültünk az „ezerkettesünk” hátsó ülésén, néhányan pedig friss jogosítvány birtokában ablakon kikönyökölve gurultunk végig a városon. (Koppány kipufogó, sportkormány, szélesített felni, utólagos középkonzol, Wunderbaum illatosító vagy éppen a Videoton hangszórók akkor, mint önálló fogalmak elengedhetetlen részei voltak „ezerkettesünknek”, „ezerötösünknek” vagy éppen „kocka Ladánknak”.)
Azóta felnőttünk, ahogy a LADA márka is, és ma már egy teljesen új, a jelenkor igényeinek megfelelő termékpalettát kínál számunkra. Egyvalami azért nem változott: az új Ladákat vezetni ugyanolyan nagyszerű élmény ma is, mint egykor. Látogasson el márkakereskedésünkbe, és idézze fel Ön is az élményt!

Forrás: lada.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön akcióinkról!

Partnereink