Az Autentik Csoport mindig is kiemelt figyelmet fordított ügyfeleire és arra, hogy ügyfeleinek magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson. Ezen szolgáltatások minősége összhangban áll a cég által képviselt márkák követelményeivel.


A cégcsoport idén indította márkanagyköveti programját, melynek célja, hogy a cégcsoport által forgalmazott márkák értékeit a jelenlegi és jövőbeli vásárlókhoz hiteles, a márkához illő, közéleti szereplők segítségével juttassa el. 

Az Autentik Csoport első márkanagykövete az idei év elejétől Gundel Takács Gábor, aki már lassan fél éve képviseli a cégcsoportot a Mercedes -Benz márka színeiben.

2019. április 24-től egy hölggyel bővült a program, egy profi triatlonistával, Poór Brigittával!

Poór Brigitta Európa Bajnok Tereptriatlon Bajnok, már több mint 7 éve a nemzetközi élvonalhoz tartozik. Ahogy Brigi elmondta, célja nagyon egyszerű, mint az egyetlen magyar női professzionális tereptriatlon versenyzőnek, a világ legjobbja lenni!

Az Autentik Csoport szeretne Briginek segíteni célja elérésben, ezért büszkén jelenti be, hogy a mai naptól Poór Brigitta az Autentik Csoport KIA márkanagykövete!


Partnereink