Ismerje meg megújult Mercedes-Benz márkakereskedésünket és márkaszervizünket!

Szeretnénk bemutatni Önnek megújult Mercedes–Benz márkakereskedésünket és márkaszervizünket.

Szalonunk a következő generációs előírások alapján épült újjá, melynek középpontjában a digitalizáció áll. A Mercedes-Benz márka modelljeit egy új, exkluzív környezetben mutatjuk be az érdeklődőknek.

Amikor egy autókereskedelmi cég az egész üzleti koncepcióját megváltoztatja, annak általában alapos oka van. Miért döntöttünk az új koncepció mellett?
Ennek számos oka van, de 3 fő kihívással kellett szembe néznünk:

Változnak az ügyfelek igényei és vásárlási szokásai.

Ma az autóvásárlás egyre több ember számára kezdődik otthon, a kanapén ülve, egy tablettel a kézben. Ők már egész felkészültek, mire a szalonba eljutnak személyesen. Természetesen emellett vannak ügyfelek, akik a vásárlási folyamatot továbbra is egy szalonban kezdik el és kevésbé része az életüknek a digitalizáció. A mi feladatunk azonban, hogy mindkét csoport igényének meg tudjunk felelni.

Az eladótéren belül kiemelt élmény kialakítása.

Autóvásárlás előtt az ügyfelek ma sokkal kevesebbszer látogatnak el egy szalonba, mint korábban. Vannak, akik már csak egyetlen alkalommal jönnek el hozzánk, mielőtt döntenek a vásárlásról. Ezért nagyon fontos, hogy ezen az egy látogatáson a lehető legjobb benyomást tegyük és prémium környezetben fogadjuk ügyfeleinket. Van egy új kihívásunk is ennek kapcsán: meg kell szüntetni a távolságot az online világ és a bemutatótér között. A kulcsszó, a megoldás itt is a digitalizáció.
Az autók komplexitásának kezelése

Egy mai autó, különösen egy Mercedes nem egyszerű termék és a bonyolult termékeket bemutatni sem egyszerű feladat. Mi mégis azt tűztük ki célul, hogy ezeket a csodaszép ám bonyolult termékeket úgy mutassuk be, hogy utána lelkes ügyfeleket lássunk, akik örömmel és kíváncsisággal merülnek el a termék részleteiben. A kulcsszó – nem meglepő – itt is a digitalizáció.

Mi a válasza a Mercedes-nek ezekre a kihívásokra?

A MAR2020 koncepció.

Ez egy belső szakmai megnevezés, ami a márka megjelenésének rövidítése, mi jobb szeretjük a modern luxus kifejezést használni.

Mit ért a Mercedes modern luxus alatt?

Jöjjön el és tapasztalja meg Ön is személyesen soproni Mercedes-Benz márkakereskedésünkben és márkaszervizünkben!


Partnereink