Az Autentik Csoport győri Mercedes – Benz márkakereskedése egy újabb Mercedes – Benz tulajdonost köszönt ügyfelei körében, aki saját tapasztalatait osztja meg az olvasókkal, az új E -osztály modellről.

Kérem mutassa be magát! Ki Ön és mivel foglalkozik? 

Dr. Váczi Péter ügyvéd, a Váczi Ügyvédi Iroda (VUI.HU) alapítója, továbbá a Széchenyi István Egyetem egyetemi docense, a jogi kar oktatója.

Milyen típusú autója volt eddig?

Előző autóm szintén egy Mercedes E-osztály volt, ugyanígy fekete színben és benzinmotorral, kíváncsi voltam tehát, hogy mivel hozakodik elő az ifjú kihívó.

Milyen volt kipróbálni egy E-osztályt?

Új élményt számomra a vezetést támogató rendszerek terén nyújtott az új E-osztály. Manapság naponta olvashatunk az önvezető autók eljövendő koráról, azonban szinte hihetetlen, hogy itt és most, ezzel az autóval gyakorlatilag a kezet a kormányon pihentetve el lehet menni Győrből Budapestre, az autó gyorsít és lassít, fékez és kormányoz a sofőr helyett.

Hogy tetszett az autó design?

Az autó magában hordozza a Mercedes klasszikus stílusjegyeit, az embléma nélkül, akár az oldalsziluett alapján beazonosítható, hogy egy Mercedesről van szó. Visszafogott, hűvösen elegáns, minden részletében egy igazi Úr, szmokingban.

Elégedett volt az autó belső kialakításával?

Az autó belső kialakítása méltó a nagyhírű elődökhöz, a futómű hang nélkül simítja ki az úthibákat, mintha egy széfben ülne az ember. Az autó csendes, a sofőr a karórája ketyegését is hallhatja.

Mi a véleménye az autó teljesítményéről?

Az E 200 4Matic elsősorban a biztonságos és kényelmes autózás kiszolgálója, nem az országúti versenyzőké. A 184 lóerős turbómotor ugyanakkor kellően rugalmas, nem jön zavarba egy előzéstől, az összkerékhajtás pedig kellő tapadást biztosít az úton.

Mi miatt döntött úgy, hogy saját autónak is az E-osztályt választotta?

Az előző E-osztályom kényelme és megbízhatósága már elnyerte bizalmamat, bízom benne, hogy az új modell meg fogja tartani azt.


Partnereink