ÚJ OPEL MOKKA - A jövő jelen ideje

KÉSZEN ÁLL, HOGY ÚJ FEJEZETET NYISSON AZ OPELLEL? A LETISZTULT FORMATERVEZÉS, A LENYŰGÖZŐ BELSŐ TÉR ÉS A LEGÚJABB CSÚCSTECHNIKÁJÚ HAJTÁSLÁNCOK KOMBINÁCIÓJA. VÁRJON A VÁRATLANRA. ITT AZ ÚJ MOKKA ÉS ÚJRAÍRJA A SZABÁLYOKAT, TELJESEN ÚJ SZINTRE EMELVE AZ AUTÓZÁST. ITT AZ IDEJE, HOGY A SAJÁT STÍLUSÁBAN AUTÓZZON, A MOKKÁVAL.

Készen áll az Opel következő, merész lépésére?
Az úttörő formatervezésű új Opel Mokka az első modell az Opel jövőjébe vezető úton.
Tegye próbára az Autentik Csoportnál!Az új Opel Mokka atletikus, dinamikus megjelenése jóval túlmutat a letisztult, progresszív formatervezésű merész megjelenésen. Egy teljesen új német mérnöki filozófia kifejeződése, az Opel ámulatba ejtő jövőjének magabiztos víziója.

A Mokka karosszériájának izgalmas vonalai még csak a kezdetét jelentik a német formatervezés új világába tett utazásnak. A belső kialakítás az arányok, a fény, a tér és a technológia harmóniáján keresztül biztosítják a valóban figyelemre méltó vezetési élményt.

A felszereltség főbb elemei:


  • 16” könnyűfém keréktárcsák
  • Teljes LED fényszórók
  • Pure Panel digitális vezetőtér 7”+7” kijelzőkkel
  • Bőrborítású kormánykerék
  • Króm tetővonal, matt fekete övvonal
  • Jelzőtábla-felismerés
  • Automatikus vészfékezés alacsony sebességnél
  • Légkondicionáló
  • Sebességtartó és aktív sávtartó

Az Opel Mokka minden vonása, minden íve, a markáns crossover sziluettől a határozott vonalvezetésű formavilágig, a magabiztosságról szól. Formatervének középpontjában orrának új, összetéveszthetetlen dizájneleme, az Opel Vizor áll, mely a jármű frontrészén nyúlik el, vizuálisan összefogva a hűtőmaszkot, a fényszórókat és a márkaemblémát.

Az új Mokka ugyan karcsúbb és kompaktabb az előző generációknál, de utastere ugyanolyan tágas maradt, köszönhetően a helytakarékos technológiáknak. A hát megtámasztására alkotott ülések, a rugalmasan alakítható rakodótér és az egyedülállóan fényűző belső gondoskodnak a tökéletes kényelemről.

Az új Opel Mokka letisztult, teljesen digitális műszerfala, az Opel Pure Panel pedig a vezetési élmény tökéletésségéért felel. Az új műszerfal az adatokat egyszerűen és átgondoltan jeleníti meg, zavaró vizuális elemek nélkül.A legmodernebb hajtásláncokkal és csúcstechnikás megoldásokkal visszatérő Opel Mokka számos testreszabhatási lehetőséget is kínál, hogy minél jobban illeszkedhessen az Ön stílusához.

Az Opel Mokka újgenerációs felszereltségei közé tartoznak az IntelliLux LED Mátrix fényszórók, a legokosabb vezetéstámogató rendszerek és az ergonómiailag optimális ülések, így az autó ugyanolyan kényelmes és magabiztos városi utakon, mit az országutakon.

Nagy teljesítmény és hatékonyság jellemzi a 74 kW/100 LE és 96 kW/130 LE közötti hajtómű-portfólió gazdaságos benzin- és dízelmotorjait. Mindegyik takarékos fogyasztást ötvöz élvezetes vezethetőséggel.*Változó kamatozás: OPEL Crossland 1.2 83LE Smile bruttó 5 599 000 Ft-tól Opel Finanszírozással. Induló THM 3,99%

Az ajánlat OPEL Crossland Edition 1.2 83LE modellre vonatkozik. Opel Finanszírozás 3,92% induló évi ügyleti kamattal és 3,99% induló THM-el, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízinggel, 5 599 000 Ft bruttó vételárral, 4 479 200 Ft finanszírozott tőke összeggel és 60 hónapos futamidővel és induló havi 82 330 Ft lízingdíjjal érvényes. A teljes visszafizetendő összeg 4 939 800, - Ft. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.

Fix kamatozás: OPEL Crossland 1.2 83LE SMILE bruttó 5 599 000 Ft-tól Opel Finanszírozással. THM 4,99%

Az ajánlat OPEL Crossland Edition 1.2 83LE modellre vonatkozik. Opel Finanszírozás 4,88% évi ügyleti kamattal és 4,99% THM-el, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízinggel, 5.599.000 Ft bruttó vételárral, 4 479 200 Ft finanszírozott tőke összeggel és 60 hónapos futamidővel havi 84 282 Ft bruttó lízingdíjjal érvényes. A teljes visszafizetendő összeg 5 056 920 Ft. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A havi lízingdíjak a futamidő során nem változnak.

A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. Az Opel Finanszírozás szolgáltatását az Opel magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. Az Opel márkakereskedései, mint közvetítők a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

Az ajánlat 2021.09.30-ig vagy visszavonásig érvényes. A képeken látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Opel márkakereskedőjéhez!

Partnereink