PÁLYÁZZON FALUGONDNOKI BUSZRA

PÁLYÁZZON FALUGONDNOKI BUSZRA

AZ MERCEDES - BENZ GYŐR SEGÍT AZ ÖNKORMÁNYZATOK SZÁMÁRA MEGTALÁLNI A LEGMEGFELELŐBB MERCEDES - BENZ MODELLT!


A pályázatban részt vehetnek:

Azok a települések, ahol az állandó lakosság száma 5000 fő, vagy ez alatti a 2019.január 1. napján a Belügyminisztérium által kezelt adatok alapján, valamint a 1993. évi III. a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló törvény alapján jogosultak falugondnoki vagy tanyagondnoki szolgáltatás működtetésére, létrehozására.


A pályázatban támogatható tevékenység:

Új gépjárművek beszerzése és üzembe helyezése új szolgálat létrehozását  vállaló települések. 1 E települések esetében a falugondnoki szolgálat szolgáltatói nyilvántartásba vételnek meg kell valósulnia legkésőbb az elszámolás benyújtásáig. 

Új gépjármű beszerzése és üzembe helyezése meglévő falugondnoki szolgálat esetén, akik a pályázat benyújtásakor nem rendelkeznek a szolgáltatás működéséhez szükséges gépjárművel és a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények és hálózatok hatósági nyilvántartásában a pályázat benyújtásakor végleges bejegyzéssel rendelkeznek. A támogatás folyósításának nem feltétele saját forrás biztosítása/rendelkezésre állása. 

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. július 16. és 2020. augusztus 15. 

 


Ha felkeltettük érdeklődését, vagy további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!


Partnereink