KIA 7 ÉV GARANCIA

A minőség védjegye

Mi nem csak beszélünk a minőségről. A folyamatosan fejlődő előírások és ellenőrzések végigkísérik a Kia autókat a fejlesztéstől a gyártáson át a fogyasztókig. Ezért lehetséges, hogy mi vagyunk az egyetlen gyártó Európában, amely 7 év / 150 000 km garanciát vállal. Nagyon kevés termékünk van, amelyre ez nem vonatkozik. Ez a minőség hozzájárul ahhoz, hogy Kiája minden nap kiemelkedő élményt nyújtson Önnek.
A legfontosabb előnyök

A legmagasabb minőségi elvárások

A Kia autókat a legmagasabb autóipari minőségi elvárások szerint készítjük. Ez a kivételes minőség teszi lehetővé, hogy a leghosszabb garanciát adjuk Európában.


Átruházható a következő tulajdonosra

Ha az autó rendszeresen karbantartott, a garancia átruházható a későbbi tulajdonosokra.


A nyugalom nevében

A Kia az egyetlen európai autógyártó, amely 7 év / 150 000 km garanciát vállal termékeire, biztosítva Önt a hosszú távú nyugalomról.


Magasabb használtautó-érték

Ezzel a kedvező ajánlattal a karbantartási költségek valószínűleg alacsonyabbak lesznek, és magasabb újraértékesítési ár várható.


Európára kiterjesztett garancia

A garancia több mint 20 európai országban érvényes.


Meghibásodások javítása

A garancia kiterjed minden olyan meghibásodásra, amely a gyártáshoz, vagy összeszereléshez köthető, és normál felhasználás mellett jelentkezik. A normál felhasználásból származó kopás és elhasználódás, mint az abroncsok vagy fékek kopása, nem tartoznak a garancia hatálya alá.


További részletek:

Kia Győr +36 96 556 270

Kia Sopron +36 99 505 345


Partnereink