"KIA 25" születésnapi ajánlatok

2020.09.09.

"KIA 25" születésnapi ajánlatok 


25 éves lett a Kia Magyarországon.
Különleges ajánlattal készültünk az alkalomra!
Születésnapi ajánlataink keretében 2020. szeptember 30-ig most az érintett modellekhez
akár 650 000 forint árengedménnyel juthatsz hozzá!
Válaszd ki, mely érintett modellről szeretnél többet megtudni, és irány az egyik márkakereskedésünk, ahol ki is próbálhatod őket!


Ha előbb még tájékozódni szeretnél a lehetőségekről, kérj online árajánlatot értékesítőinktől!RÉSZLETEK : (Soproni kereskedés)

https://www.kia.com/hu/markakereskedok/orientik/vasarlas/kia25/RÉSZLETEK: (Győri kereskedés) 

https://www.kia.com/hu/markakereskedok/autentik/vasarlas/kia25/
JOGI NYILATKOZAT

ÁLTALÁNOS

A hirdetésben megjelenített ajánlat a 2020. szeptember 30-ig megkötött szerződésekre érvényes.

A kedvezmény további kedvezményekkel és a Premium Value Programmal NEM összenvonható.

(1) 7 év térképfrissítés

A 7 évre szóló térképfrissítés program 6 frissítést tartalmaz, hiszen minden Kia gépjármű a legfrissebb térképpel kerül ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciáját nem érinti ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a Navteq biztosít.

TomTom Élő Szolgáltatások: A szolgáltatások 7 éven át ingyenesen használhatók onnantól számítva, hogy a navigáció először kapcsolódik a mobilhálózathoz.

(2) Kia 7 éves / 150 000 kilométeres gyártói garancia

*Kia 7 éves vagy 150.000 kilométeres gyártói garancia. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron), a helyi (országos) feltételek szerint. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon.

(3) WLTP

A hirdetésben megjelenített autók illusztrációk. Az érintett modellek üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása a kia.com/hu/vasarlas/arlistak-katalogusok-adatok/ oldalon megtalálható.

A megadott fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek az aktuális jogszabályok által meghatározott mérési eljárás ((EU) 2017/1153) szerinti mérésekből származnak. A fenti értékek meghatározása az RDE (valós vezetési feltételek melletti kibocsátás) vizsgálattal kiegészített új WLTP (könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten harmonizált vizsgálati eljárás) szerinti mérési ciklussal történt. Az adatok tájékoztató jellegűek, egyes konkrét mérési eredmények ezektől eltérhetnek, különbségeket mutathatnak.

Partnereink